ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Takaisin

Hiustenhoitoa eri hiustyypeille

sowimage

Jokaisella meistä on oma ainutlaatuinen hiustyyppinsä. Juhlista ainutlaatuisuuttasi hiustenhoitorutiineilla, jotka ovat räätälöityjä omien hiustesi tarpeisiin. Olivatpa hiuksesi suorat, ohuet, paksut, kiharat, värjätyt, vaurioituneet, kuivat tai rasvoittuvat, tuo hiustesi parhaat puolet esiin luonnollisella hiustenhoidolla.

Suurin osa Yves Rocher’n hiustenhoitotuotteista sisältää agaven fruktaaneja, jotka aktivoivat hiuspohjaa ja ravitsevat hiusjuurta tehden hiuksista kauniimmat ja vahvemmat. Lue vinkkimme ja luo omat hiustenhoitorutiinisi, joiden avulla jokainen päivä on hyvä hiuspäivä! Oletko valmis? Aloita tutustumalla hiustenhoito-oppaaseemme ja vastaamalla kolmeen lyhyeen kysymykseen, joiden avulla saat selville, mitkä tuotteet sopivat juuri sinun hiuksillesi.

Vinkkejä kuivien ja vaurioituneiden hiusten hoitoon

Hiukset altistuvat jatkuvasti erilaisille stressitekijöille, kuten kylmälle ja lämpimälle ilmalle, UV-säteilylle sekä hiusten pesulle ja käsittelylle. Monilla ne aiheuttavat hiusten kuivumista ja vaurioitumista sekä hiuslatvojen haurastumista. Onneksi olemassa on keinoja, joiden avulla voit saada hyvinvoivat ja kauniit hiuksesi takaisin. Jojobaöljyä sisältävän Repair-sarjamme tuotteet on suunniteltu erityisesti kuivien hiusten tarpeisiin – niiden korjaamiseen, kosteuttamiseen ja ravitsemiseen. Aloita hiustenhoitorutiinisi Repair-sarjan korjaavalla shampoolla, joka tasoittaa hiusten rakennetta ja korjaa vaurioita. Viimeistele pesu saman sarjan hoitoaineella, joka hoitaa kuivia ja vaurioituneita hiuksia ja tekee niistä helposti kammattavat. Voit myös korvata hoitoaineen hiusnaamiolla 1–2 kertaa viikossa.

Lämpökäsittely rasittaa hiuksia, joten jos käytät hiustenkuivaajaa, suoristusrautaa tai vastaavaa muotoilulaitetta, tarvitset ehdottomasti lämpösuojatuotteen. Repair-sarjan hiusseerumi suojaa lämmöltä 230 °C:seen asti ja ehkäisee hiusten vaurioitumista. Jos hiuksesi ovat kuivat ja vaurioituneet hiusten hyvästä hoidosta ja lämpökäsittelyn välttelystä huolimatta, syynä voi olla hiustesi luonnollinen kuivuus tai kuiva huoneilma. Silloin voit ottaa avuksi Nutrition-sarjan hoitavat shampoot ja hoitoaineet.

Hemmottele hiuksiasi hoitavilla hiustuotteilla, kuten Monoï-sarjan kosteuttavalla hiusöljyllä tai kuivaöljyllä.

sowimage
sowimage

Hiustenhoitorutiinit ohuille hiuksille

Tuntuvatko hiuksesi ohuilta, latistuneilta ja elottomilta? Elvytä hiuksiasi tuuheuttavilla tuotteilla, kuten Volume & Substance -sarjan shampoolla, joka tekee hiuksista paksumman tuntuiset tyvestä lähtien. Viimeistele pesu saman sarjan hoitoaineella, joka hoitaa hiuksia ja tekee niistä helposti kammattavat. Lisävolyymia pesujen välillä loihdit Volume & Substance -sarjan hiussuihkeella joka antaa hiuksille tuuheutta ja ilmavuutta. Saat hiuksiin lisää runsautta myös kuivattamalla hiukset pesun jälkeen pää alaspäin. Yksi syy volyymin puutteeseen on yksinkertaisesti ohut ja hento hiustyyppi. Jos sinusta tuntuu, että hiuksesi ohenevat ohenemistaan, suosittelemme sinua ottamaan hiustenlähtöä estävät tuotteet osaksi hiustenhoitorutiinejasi.

Agavea ja lupiinia sisältävän Anti-Hair Loss Supplement -sarjan shampoo ja hoitoaine  vahvistavat hiuspohjaa ja jarruttavat hiustenlähtöä. Hiustenlähtöä voi ehkäistä myös harjaamalla hiukset aina varovasti ja mielellään leveäpiikkisellä kammalla. Vältä korkeita ja tiukkoja kampauksia, sillä hiusten nostaminen kireälle ylös voi aiheuttaa hiusten ohenemista. Jos epäilet, ettei hiustenlähtö johdu luonnollisesta, ikääntymiseen liittyvästä hiusten harvenemisesta, sinun kannattaa tarkistaa ruokavaliosi. Joskus hiustenlähtö voi johtua tiettyjen ravintoaineiden puutoksesta.

Hiustenhoitovinkit helposti rasvoittuville hiuksille

Yleisin syy hiusten pesemiseen on todennäköisesti se, että hiuspohja tuntuu rasvaiselta. On hyvä kuitenkin pitää mielessä, että usein toistuvat pesut eivät ole hyväksi hiuksille ja hiuspohjalle. Vastusta houkutusta pestä hiuksesi päivittäin, vaikka ne tuntuisivatkin likaisilta, ja käytä sen sijaan hoitavia hiustuotteita, jotka on suunniteltu erityisesti helposti rasvoittuville hiuksille.

Purity-sarjan hoitava shampoo  puhdistaa hiuspohjan ja ehkäisee ylimääräisen talin syntymistä niin, että hiuksesi pysyvät puhtaina 48 tuntia. Täydennä shampoon vaikutusta saman sarjan hiusnaamiolla, joka levitetään hiuksiin ennen pesua. Naamio ehkäisee hiusten rasvoittumista poistamalla ylimääräisen talin hiuspohjasta välittömästi ja pitkäkestoisesti.

Myös muut tekijät, kuten hilse, voivat saada hiukset tuntumaan likaisilta. Jos asut kaupungissa, voit täydentää hiustenhoitorutiiniasi Anti Pollution -sarjan hiuspohjan kuorinnalla poistaaksesi hiuksista ilman epäpuhtauksia. Tämä moringan siemeniä sisältävä luonnollinen hiustenhoitotuote kuorii varovasti hiuspohjaa ja poistaa epäpuhtauksia.

.

sowimage
sowimage

Lisää väriä ja kiiltoa hoitavilla hiustuotteilla

Haluatko säilyttää värjättyjen hiustesi kauniin värin ja kiillon pitempään? Siinä tapauksessa suosittelemme tuotesarjaamme, joka on suunniteltu erityisesti värjättyjen hiusten hiustenhoidon tarpeisiin. Color-sarjan antioksidantteja sisältävä hoitava shampoo puhdistaa hiukset hellävaraisesti hiusten väriä suojaten. Sarjan ravitseva hoitoaine taas kirkastaa hiusten sävyä ja säilyttää niiden kiillon neljän viikon ajan. Elvyttävä Silver Highlights Pure Light Shampoo on kehitetty erityisesti värjätyille ja luonnollisesti vaaleille, valkoisille ja harmaille hiuksille. Shampoo puhdistaa hiukset ja taittaa hiusten keltaisuutta sekä vähentää muita ei-toivottuja sävyjä.

Tuntuvatko hiuksesi kiillottomilta ja elottomilta? Voit palauttaa hiustesi kiillon kehäkukkaöljyä sisältävän Shine-sarjamme tuotteilla, jotka antavat hiuksille voimakasta kiiltoa silottaen hiuskuituja ja elvyttäen niiden valonheijastamiskykyä. Shine-sarjan shampoo ja hoitoaine  saavat hiukset näyttämään hyvinvoivilta ja säteilevän kauniilta. Myös veden laatu vaikuttaa hiusten ulkonäköön. Jos asut tai lomailet paikassa, jossa vesi on keskikovaa tai kovaa, voit täydentää hiustenhoitorutiiniasi vadelman tuoksuisellaShine Rinsing Vinegar -huuhteluetikalla. Huuhteluetikka poistaa hiuksista kalkin jäämät ja muut samentavat epäpuhtaudet ja tekee hiuksista upean kiiltävät ja hyvinvoivat.

Toivottavasti viihdyit hiustenhoitovinkkiemme parissa! Mitä tahansa hiuksesi kaipaavatkin – oli se sitten lisää hoitoa, kosteutusta, tuuheutta, väriä, kiiltoa tai syväpuhdistusta – luo yksilölliset hiustenhoitorutiinisi hoitavilla ja luonnollisilla tuotteilla, jotka tekevät jokaisesta päivästä hyvän hiuspäivän!

Share

Tuote on lisätty toivelistaan.Katso toivelista.