This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Juuri nyt POSTIKULUT 0 €
Ale
– paljon kauneustuotteita jopa -60 %
Yves Rocher
0
Takaisin

Hiukset: 5 räätälöityä minikokoista hiusnaamiota!

Tutustu viiteen räätälöityyn kasvipohjaiseen hiusnaamioon, joita voit yhdistellä hiustesi tarpeiden mukaan. Kerromme lisää!

Löydä hiuksillesi sopivat tuotteet!

Eri hiustyypit tarvitsevat niiden tarpeisiin räätälöityä hoitoa. Tutustu siis minikokoisten hiusnaamioiden valikoimaan, jonka sisältämät viisi tuotetta vastaavat eri tarpeisiin:

Korjaava naamio hiuslatvoille
Ravitseva naamio hiuspituuksille
Hoitava naamio värjätyille hiuksille
Puhdistava naamio hiuspohjalle
Kuorinta hiuspohjalle

Tuotteilla on erilaiset koostumukset: geeli, savinaamio, täyteläinen voide jne. Jokainen löytää niistä oman suosikkinsa! Valitse itsellesi parhaiten sopiva yhdistelmä ja nauti omiin tarpeisiisi räätälöidystä hiustenhoidosta. Jos epäröit, minkä tuotteen valitsisit, kysy meiltä neuvoa!

sowimage

Miten hiusnaamioita käytetään?

Minikokoisia hiusnaamioita voidaan käyttää joko erikseen tai niitä voidaan yhdistellä räätälöidyksi hoito-ohjelmaksi kotona. Löydät niiden joukosta sopivat tuotteet niin hiuspohjalle kuin hiuspituuksille.

Rasvoittuvat hiukset ja kuivat hiuspituudet? Levitä hiuspohjaan puhdistavaa naamiota ja hiuspituuksiin ravitsevaa naamiota.

Rasittuneet hiukset ja huonokuntoiset latvat? Levitä hiuspituuksiin ravitsevaa naamiota ja hiuslatvoihin korjaavaa naamiota.

Naamioita yhdistelemällä voit räätälöidä juuri haluamasi hoito-ohjelman!

sowimage

Sitoumuksemme sinun ja planeettamme hyväksi

Detoxifying Scrub - Scalp poistaa epäpuhtauksia moringan siementen puhdistavien ominaisuuksien ansiosta.
Purifying Mask - Roots sisältää nokkosta, joka on tunnettu suotuisista vaikutuksistaan hilsettä vastaan. Se imee hiuspohjasta talia ja jarruttaa hiusten rasvoittumista.
Repairing Mask - Ends sisältää luonnonmukaista jojobaöljyä. Se korjaa vahingoittuneita hiuslatvoja ja ehkäisee hiusvaurioita. Hiusten rakenne vahvistuu ja niistä tulee 20 kertaa vastustuskykyisemmät*. Hiuslatvat silottuvat ja pehmentyvät ja saavat kaunista kiiltoa. *Instrumentaalinen testi
Nourishing Mask - Lengths on täydellinen kuiville hiuksille. Avokadoöljyä sisältävä naamio ravitsee hiuspituuksia ja suojaa niitä kuivumiselta tekemättä hiuksista rasvaisia tai raskaita.
Protective Mask - Color sisältää acai-marjan hedelmälihan uutetta. Se suojaa hiuksia värjäyksen aiheuttamilta vaurioilta ja elvyttää hiusten kiiltoa välittömästi. Hiuksen pinta silottuu, ja se saa ravitsevaa hoitoa ja ihanaa pehmeyttä.

sowimage

Kaikki viisi koostumusta ovat helposti biohajoavia*. Ne eivät sisällä silikonia eivätkä alkoholia, joten ne hoitavat hiuksiasi luonnollisesti. Kuten suurin osa tuotteistamme, myös hiusnaamiot on valmistettu rakkaudella omissa tehtaissamme Bretagnessa Ranskassa.
*OECD 301F -standardin mukaisesti

sowimage

Share