ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Takaisin

Herätä ihon luonnollinen heleys

sowimage

Tutustu uusiin, ihoa luonnollisesti heleyttäviin Anti-Age Global -tuotteisiin

Mitä erityistä uusissa Anti-Age Global -tuotteissa on?

Anti-Age Global -tuotesarja laajenee kahdella heleyttävällä tuotteella. Uudenlaisen vaikutuksen tarjoaa vaikuttava ainesosa, joka on lisätty uusiin tuotteisiin. Ne eroavat muusta Anti-Age Global -valikoimasta.


Uudet tuotteet sisältävät kasvipohjaista kukkasilmunektaria muiden Anti-Age Global -tuotteiden tavoin. Tämä ainesosa aktivoi ihosolujen uudistumista* ja vähentää kaikkia iän merkkejä. Suuri ero on, että uudet tuotteet sisältävät myös heleyttävää nektaria, jolla on kyky jarruttaa melaniinin tuotantoa. Liiallinen melaniinin tuotanto on syy pigmenttiläiskien syntyyn. Tuotteiden tavoitteena onkin sekä silottaa että heleyttää ihoa*.

*In vitro -testit

sowimage

Tiesitkö tämän kukkasilmuista?

Gemmoterapia perustuu silmujen voimaan. Silmuilla on tunnetusti ainutlaatuisia ominaisuuksia verrattuna "aikuisiin" kasveihin. Silmussa on tiivistettynä kaikki, mitä kasvi tarvitsee kasvaakseen (juuri, varsi, kukka, hedelmät ja lehdet). Sen solut sisältävät korkeamman pitoisuuden vitamiineja, kivennäisaineita ja hivenaineita. Kasvipohjaisen kauneuden tutkijamme ovat valinneet ainutlaatuisen kukkasilmunektarin, jolla on kyky elvyttää ihosolujen uudistumista. Se vaikuttaa ihosolujen ytimessä ja aktivoi ihosolujen uudistumista jo 72 tunnin käytön jälkeen. Samalla myös soluviestintä ja ihosolukon yhtenäisyys elpyvät*.

Heleyttävän nektarin osalta tutkijamme tutustuivat taguapähkinään tutkimusmatkallaan monta vuotta sitten. Siemenellä on ihon heleyttä luonnollisesti elvyttäviä ominaisuuksia. Nektari vaikuttaa ihon pigmentoitumista aiheuttavien melanosyyttien ytimessä jarruttaen melaniinin tuotantoa ja sen leviämistä ympäröiviin soluihin. Nektari vaikuttaa melaniiniin* ja ihon pintakerroksen solujen järjestäytymiseen*. Valo pääsee leviämään ihosoluihin, koska melaniini imee vähemmän valoa, ja valo myös heijastuu paremmin*.

*In vitro -testit

 

sowimage

Mitkä Anti-Age Global -tuotteet ovat heleyttäviä?

THE ILLUMINATING EMULSION SPF30

Tämä ihoa heleyttävä emulsio on ainutlaatuinen, sillä se korjaa iän merkkejä kokonaisvaltaisesti ja sisältää aurinkosuojan SPF 30. Kasvipohjaista kukkasilmunektaria ja heleyttävää nektaria sisältävä emulsio edistää ihon heleyttä ja suojaa ihoa samalla UVA/UVB-säteiltä ja liialliselta pigmentoitumiselta. Ihon väri tasoittuu vähitellen ja iän merkit hälvenevät. Rypyt madaltuivat välittömästi 17 %(2)

(2) Itsearviointi, 21 naista, 28 päivän käytön jälkeen 
Kaikki tuotetta testanneet naiset kokivat ihon muuttuneen kiinteämmäksi neljän viikon käytön jälkeen(3)

(3) Instrumentaalinen mittaus, cutometer, 22 naista, 28 päivän käytön jälkeen

 

sowimage

Käyttö: Levitä kevyttä ja heleyttävää voidetta runsaasti kasvoille ja kaulalle ihonhoitorutiinin päätteeksi. Vältä silmänympärystä. Voit levittää emulsiota uudelleen päivän aikana.

THE ILLUMINATING CURE

Innovatiivinen hoitokuuri sisältää kasvipohjaista kukkasilmunektaria ja taguapähkinän heleyttävää nektaria. Se häivyttää iän merkkejä ja elvyttää ihoa tehokkaasti.

Sisältää 98 % ainesosia, joiden alkuperä on luonnossa.

Käyttö: Käytä hoitokuuria kerran päivässä viiden viikon ajan joko aamuin tai illoin. Se korvaa iholle ennen voidetta levitettävän seerumin. Avaa annoshelmi vääntämällä sen päätä ja levitä sametinpehmeä ja ravitseva koostumus kasvoille keskeltä sivulle hieroen.

sowimage

Muuttuvatko muut Anti-Age Global -tuotteet?

Muut Anti-Age Global -valikoiman tuotteet säilyvät entisellään. Voit siis nauttia suosikkituotteistasi entiseen tapaan!

Tuotesarjan ulkoasu on muuttunut. Uudet ekosuunnitellut ja Ranskassa valmistetut pakkaukset eivät sisällä suojamuovia, ja 50 ml purkkien pakkauskartonki on 41 % entistä kevyempi*. Kestävästi hoidetusta metsästä peräisin oleva kartonki on kierrätyskelpoinen ja FSC-sertifioitu.

Tutustu Anti-Age Global -suosikkituotteittesi uusiin pakkauksiin jo tänään!

*Verrattuna entisiin 50 ml purkkien kartonkipakkauksiin.

sowimage

Share

Tuote on lisätty toivelistaan.Katso toivelista.