ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Takaisin

Green Heroes -kauneustuotteiden keskipisteessä

Tunnetko jo tiivistetyt tuotteemme? Tutustu nyt palasampoisiimme. Ne kuuluvat ekologiseen Green Heroes -valikoimaan, jonka keskipisteessä on ympäristö.

sowimage

Palasampoot

Täysin luonnolliset palasampoomme vaahtoavat pehmeästi ja pesevät hiukset jättäen niihin ihanan tuoksun. Ravitseva palasampoo sisältää 100 % luomukukkaisöljyjä omilta viljelmiltämme Bretagnesta. Sen lisäksi valikoimaan kuuluvat pehmentävä ja kiiltoa antava palasampoo. Kaikki palasampoot ovat sulfaatittomia ja tekevät hiuksista ihanan pehmeät. Eikä siinä kaikki, sillä 60 gramman painoinen palasampoo vastaa kahta 300 ml:n pulloa nestemäistä sampoota ja vaikuttaa siten vähemmän ympäristöön.

Palasampoon käyttö on helppoa: kastele hiukset ja hiero palasampoota ensin käsiin tai suoraan hiuksiin. Vaahdota, hiero hiuspohjaa ja huuhtele. Hiuksista tulee kiiltävät, pehmeät ja kauniin hehkuvat. Ihastut varmasti tähän uuteen kauneustrendiin.

Jos haluat ottaa palasampoon mukaan menoihin, hanki lisäksi erityisesti sitä varten suunniteltu näppärä säilytysrasia. Kun käännät rasian, sitä voi käyttää myös saippua-astiana. Kätevää, vai mitä?

sowimage

Tiivistetyt suihkugeelit

Levitä kostealle iholle pieni nokare tiivistettyä suihkugeeliä, niin se riittää koko vartalon pesuun. Pienestä pakkauksesta saa yhtä monta suihkukertaa kuin 400 ml:n pullosta. Tiivistetystä suihkugeelistä on saatavilla suloisia tuoksuja, kuten mango, vanilja ja lootuskukka. Oletko jo tutustunut tiivistettyihin suihkugeeleihimme?

Ne ovat käteviä myös matkoilla ja treenikassissa ja sopivat täydellisesti myös kylpyhuoneeseen. Pieni pullo on valmistettu 100 % kierrätysmuovista, ja se tekee suihkuhetkestä ympäristöystävällisen. Bonuksena on tiivistetyn suihkugeelin helposti biohajoava koostumus.

sowimage

Istutat puun ostamalla Green Heroes -tuotteen

Green Heroes -tuotteiden sisältö ja pakkaukset on kehitetty ympäristöä ajatellen! Yves Rocher -säätiö istuttaa lisäksi jokaista ostettua Green Heroes -tuotetta kohden puun!

Tiesitkö, että olemme istuttaneet jo 100 miljoonaa puuta ympäri maailmaa?

Jokaisella arjen teolla on väliä.

sowimage

Share

Tuote on lisätty toivelistaan.Katso toivelista.