This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Juuri nyt POSTIKULUT 0 €
Ale
– paljon kauneustuotteita jopa -60 %
Yves Rocher
0
Takaisin

Kasvipohjainen vaikutus ryppyjä vastaa

Tutustu Ice Plant jääpäivikkiä ja hyaluronihappoa sisältävään Filler Végétal -sarjaan, joka tekee ihosta luonnollisesti kiinteämmän ja silottaa ryppyjä.

Ice Plant, ryppyjä vastaan vaikuttava ainesosa

sowimage

Kasvipohjaisen kauneuden tutkijamme ovat valinneet Ice Plant -jääpäivikin, joka lisää ihosolujen luonnollista hyaluronihapon tuotantoa (93 %*).

Tuore uute aktivoi kestävästi hyaluronihapon tuotantoon osallistuvia entsyymejä edistäen siten ryppyjen täyttymistä (rypyt pienentyivät 29 %**).

Yves Rocher’n tutkijoilla on ainutlaatuinen kasvitieteen tuntemus. He ovat 12 vuoden tutkimustyön pohjalta tuoneet kasvin ainutlaatuiset anti-age-ominaisuudet uuteen Filler Végétal -tuotesarjaan. Ainesosalla on kolme patenttia.

Käyttämämme Ice Plant on peräisin omilta agroekologisilta viljelmiltämme La Gacillysta. Korjaamme kasvin sadon kerran vuodessa, kun se on tuore ja sisältää mahdollisimman paljon vaikuttavia molekyylejä.

 *In vitro -testi

**In vivo -testi. Kliininen testi, 12 henkilöä. Ryppyjen keskimääräinen pienentyminen heti käytön jälkeen kaikilla tutkimukseen osallistuneista.

sowimage

Hyaluronihappo tuo iholle täyteläisyyttä

Tämä molekyyli on tunnettu kaikkialla maailmassa kosteuttavista ominaisuuksistaan, ja sillä on kyky häivyttää juonteita ja ryppyjä. Hyaluronihapolla on nimittäin kyky sitoa ihoon kosteutta yli 1 000 kertaa oman painonsa verran. Tuloksena on ihoa täyteläistävä vaikutus.

Tutkijamme ovat kehittäneet luonnollisen ja tehokkaan hyaluronihapon biofermentaatiomenetelmän avulla vehnä- ja maissiglukoosista. Biofermentaatio on perinteinen, luotettava, luonnollinen ja tehokas menetelmä, joka vaalii ainesosien tehokkuutta.

Tulos: kaikki Filler Végétal -sarjan tuotteet sisältävät erittäin tehokasta, biofermentaatiomenetelmällä tuotettua hyaluronihappoa, jonka alkuperä on 100 % luonnossa.

sowimage

Tuotteemme

Sarjan tähtituote on nimeltään Supercharged Plumping Serum

Tämä tiivistetty seerumi sisältää runsaasti tuoretta Ice Plant -uutetta ja hyaluronihappoa, jonka alkuperä on luonnossa. Nämä kasvipohjaiset ainesosat vaikuttavat tehokkaasti ryppyjä vastaan.

Rypyt alkavat pienentyä tehokkaasti 6 viikon käytön jälkeen.
Seerumi sisältää suuremman pitoisuuden jääpäivikkiä verrattuna sarjan muihin tuotteisiin.

 

Supercharged Plumping Serum

 Käyttöohjeet:

Levitä aamuin ja illoin kaksi painallusta seerumia kevyin liikkein kasvojen keskeltä sivuille edeten.

Erittäin raikas geelikoostumus imeytyy välittömästi päästyään kosketuksiin ihon kanssa.

Filler Vegetal

Muut Filler Végétal -tuotteet

Filler Végétal -sarjassa on myös Anti-Wrinkle Plumping Day Care -päivävoide, jossa on miellyttävä voidemainen koostumus, sekä täyteläinen Anti-Wrinkle Plumping Night Care -yövoide. Nämä voiteet tekevät ihosta täyteläisemmän, kiinteämmän ja sileämmän päivin ja öin.

Kun haluat tehostaa ihonhoitorutiiniasi, tutustu päivä- ja yövoiteeseen Intense Anti-Wrinkle Care - Face, Neck & Neckline. Tätä ryppyjä tehokkaasti silottavaa voidetta käytetään aamuin ja illoin. Jos haluat mieluummin palauttaa ihon luonnollisen heleyden, valitse Smoothing Radiance Day Care -päivävoide. Levitä vaaleanpunertavaa ja helmiäishohtoista voidetta iholle aamuisin.

Hoida silmänympärystä Plumping Anti-Wrinkle Eye Care -voiteella, joka kosteuttaa, kiinteyttää ja silottaa silmänympärysihoa sekä tasoittaa ryppyjä ja juonteita. Käytä silmänympärysvoidetta aamuin ja illoin!

Sitoumuksemme

Tuotteiden koostumukset ovat silikonittomia, mineraaliöljyttömiä ja vegaanisia*. Lisäksi ne sisältävät 97–98 % ainesosia, joiden alkuperä on luonnossa!

*Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia.

Noudatamme tuotepakkauksissamme ekosuunnittelun periaatteita. Pakkauksissamme ei ole erillistä suojamuovia, ja ne on valmistettu Ranskassa. Pahvipakkaus on FSC-sertifioitua kartonkia, joka on peräisin valvotuista metsistä.

Lasipakkaukset ovat kierrätyskelpoisia. Lisäksi 50 ml purkkien pakkaukset ovat kevyempiä, sillä ne sisältävät 41 %** vähemmän kartonkia.

**Verrattuna entisen 50 ml purkin kartonkipakkaukseen.

sowimage

Share