This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Juuri nyt POSTIKULUT 0 €
Ale
– paljon kauneustuotteita jopa -60 %
Yves Rocher
0
Takaisin

Elixir Botanique suojaa ihoasi ilman epäpuhtauksilta

Parhaat ainesosat maalta ja mereltä ihosi hyväksi.

Uusissa Elixir Botanique -tuotteissa yhdistyvät parhaat maalta ja mereltä peräisin olevat ainesosat, jotka perustuvat 25 vuoden tutkimukseen kasvitieteen ja meribioteknologian aloilla. Hoitavat ja ihoa ilman epäpuhtauksilta suojaavat tuotteemme sopivat naisille ja miehille, jotka haluavat suojata ihoaan ilmansaasteiden haittavaikutuksilta. Ne vahvistavat ihoa ja antavat sille kaunista heleyttä.

Mitä ovat tuotteiden vaikuttavat ainesosat?

Kasvitieteellinen innovaatio syntyi Bretagnessa, kun tutkijamme yhdistivät kaksi tehokasta ja luonnollista vaikuttavaa ainesosaa: köynnöskrassin ja Tetraselmis-mikrolevän.

Keskipisteessä köynnöskrassi

Yves Rocher viljelee köynnöskrassia agroekologisesti tuotemerkin omilla pelloilla La Gacillyssa Bretagnessa. Tuotantotavassa otetaan huomioon ympäröivä ekosysteemi ja sen tasapainoa vaalitaan. Maaperää ja kasveja hoidetaan ympäristön ja vuodenaikojen rytmin mukaan eikä torjunta-aineita käytetä. Köynnöskrassi maksimoi luonnossa fotosynteesin ja hapentuotannon suurilla pyöreillä lehdillään. Köynnöskrassi lisää solujen hapensaantia syvällä ihossa elvyttäen siten ihoa.

sowimage

Keskipisteessä Tetraselmis-mikrolevä

Tutkijamme ovat kehittäneet tietotaitoaan pitkään, ja heistä on tullut Tetraselmis-mikrolevän viljelyn huippuasiantuntijoita. Voimme siis taata käyttämämme ainesosan laadun ja suojella samalla meren ekosysteemiä. Mikrolevää viljellään fotobioreaktoreissa meressä Bretagnen rannikon edustalla. Siten vältämme mikrolevien keräämisen suoraan luonnosta.

Tetraselmis-mikrolevä kuuluu planktoneihin, ja se auttaa poistamaan ilmasta epäpuhtauksia sitomalla fotosynteesiin tarvittavaa hiilidioksidia (CO2). Kun levästä saatua uutetta levitetään iholle, se aktivoi ihon omat puhdistavat toiminnot ja auttaa ihoa vastustamaan ilman epäpuhtauksien haittavaikutuksia, jotka kiihdyttävät ihon vanhenemista.

sowimage

Tuotevalikoima

Vahvistava anti-pollution-seerumi aktivoi ihon hapensaantia ja suojaa ihoa ilman epäpuhtauksien haittavaikutuksilta, jotka kiihdyttävät ihon vanhenemista. Kosteuttava ja hienojakoinen seerumi sulautuu ihoon välittömästi tuoden sille happea ja raikkaan tunnun.

Seerumi tehostaa korjaavan päivävoiteen vaikutuksia, jotka suojaavat ihoa ilman epäpuhtauksia vastaan. Vain kuukauden käytön jälkeen pienet rypyt ja juonteet alkavat silottua ja iho saa korjaavaa, vahvistavaa ja heleyttävää hoitoa.

Hoitava ja korjaava yövoide on miellyttävän geelimäinen ja tukee ihon elpymistä. Iho alkaa välittömästi hengittää, ja siitä tulee kimmoisampi ja raikkaampi jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen.

Silmänympärysvoide vaikuttaa ilmansaasteita ja tummia silmänalusia vastaan antaen tehokasta täsmähoitoa. Raikas geelikoostumus levittyy silmänympärysiholle näppärästi roll-on-applikaattorilla hieroen. Silmänympärysiho saa välittömästi kosteuttavaa ja heleyttävää hoitoa sekä suojaa ilman epäpuhtauksia vastaan. Rypyt ja juonteet pienentyvät näkyvästi. Kuukauden käytön jälkeen tummat silmänaluset ovat hälventyneet ja katse näyttää virkeämmältä ja säteilevän kauniilta.

sowimage

Mitkä ovat valikoiman edut?

Tuotteet sisältävät jopa 99 % ainesosia, joiden alkuperä on luonnossa. Ne antavat ihollesi päivittäin suojaa ilman epäpuhtauksien haittavaikutuksilta:

  • Vahvistaa ihoa syvävaikutteisesti
  • Lisää ihon hapensaantia
  • Kosteuttaa ihoa
  • Häivyttää ikääntymisen merkkejä

Mikä tuotesarjan uusi sarja korvaa?

Näkemiin Elixir Jeunesse, tervetuloa Elixir Botanique! Älä huolestu, jos pidät Elixir Jeunesse -tuotteista. Uudet tuotteet tarjoavat samat edut mutta vielä tehokkaammat vaikuttavat ainesosat. Älä siis epäröi kokeilla uutta tuotesarjaa heti!

sowimage

Share