Kokeile myös...
Suihkugeeli, 200 ml
Lue lisää
picto-maxPercentSavedExceeded
2,90€ Normaalihinta
3,50€

Til.nro: 84739
:
hinta 1 l: 14,50€
LISÄÄ OSTOSKORIIN  

 
Vartaloemulsio
Zoomaa tuotetta
Ainesosat: Hunaja, Luomumysli

Hunaja
Hunajalla on ihoa pehmentäviä ominaisuuksia. Hunajan tasaisen laadun varmistamiseksi Yves Rocher´lla on satojen mehiläiskasvattajien verkosto Ranskassa ja Unkarissa.

Luonnonmukainen kastanja
Luonnonmukainen kastanjauute suojaa ihoa kuivumiselta. Yves Rocher panostaa kestävään kehitykseen suosimalla paikallisia viljelijöitä Ardèchessa.

Luonnonmukainen kaura
Luonnonmukainen kaurauute tunnetaan korjaavista ominaisuuksistaan ja kyvystään aktivoida ihon pintakerroksen uudistumista. Hankimme kauran Drômen alueen paikallisilta viljelijöiltä. Erityisesti Yves Rocher´ta varten kehitetyllä korjuumenetelmällä varmistetaan kauran laatu ja puhtaus.

Luonnonmukainen auringonkukkaöljy
Luonnonmukainen auringonkukkaöljy sisältää runsaasti omega-6-rasvahappoja, ja se tunnetaan ravitsevista ominasuuksistaan. Käyttämämme öljy puristetaan Rhône-joen laaksossa luonnonmukaisesti viljeltävistä auringonkukista. Tuottajalla on Bio Solidaire -laatuluokitus.


Todettu tehokkuus
96%* naisista totesi:
”Ihoni ei enää tunnu kiristelevältä”.*

*Käyttäjätesti, itsearviointi 3 viikon käytön jälkeen. Testiryhmä 27 naista.
Organic Cosmetics

Vartaloemulsio

Nourishing Body Lotion

Pitkäkestoista ravitsevaa hoitoa ja pehmeyttä koko vartalolle! Miellyttävän täyteläinen vartaloemulsio lievittää epämukavaa tunnetta iholla ja tekee ihosta sametinpehmeän. Kuivalle ja erittäin kuivalle iholle.

Kun ihosi tuntuu erittäin kuivalta, helli sitä pehmentävää hunajaa, korjaavaa kauraa, ravitsevaa auringonkukkaöljyä ja suojaavaa kastanjaa sisältävillä tuotteilla.

Ecocert
6,90€
image-38465

Til.nro: 38465

Pullo: 200 ml hinta 1 l:  34,50€

Tuote on väliaikaisesti loppu

sinun etusi  • Ilman toimituskuluja, kun tilauksesi ylittää 17€
  • 100% tyytyväisyys tai rahat takaisin
  • Aina parhaat erikoistarjoukset
  • Turvallinen maksu