Huulipuna
Zoomaa tuotetta 12. Rose éclatant
yves rocher
KAMELIAÖLJY
Aasiasta peräisin olevalla ainutlaatuisella ja kallisarvoisella kameliaöljyllä on tehokas hoitava vaikutus. Grand Rouge -huulipunassa se tasoittaa, silottaa ja kaunistaa huulia.


89% NAISISTA TOTESI: TASAISET JA SILEÄT HUULET Käyttäjätesti ihotautilääkärin valvonnassa 3 viikon ajan. Testiryhmä 27 naista.
PYSYY JOPA 6 TUNTIA (2)

(2)Keskiarvo 6 naisella, tieteellinen testi. Testiryhmä 18 naista. Koko ryhmän keskiarvo 4 tuntia.
yvesrocherAmelia-lehti nro 3/2014, Ruotsi
Couleurs Nature

Huulipuna

Grand Rouge

Uusi suosikkituote sinulle, joka haluat huulillesi syvän, kestävän sävyn. Väriltään ja kiilloltaan huippuvoimakas ja todella kestävä huulipuna tekee huulistasi unohtumattoman pehmeät ja tuntuu ihanan luonnolliselta. Sisältää hoitavaa ja silottavaa kameliaöljyä. Valitse suosikkisi 18 upeasta sävystä!

Kasvipohjaisia ainesosia: kameliaöljy, luonnonmukainen seesamiöljy, soijauute, E-vitamiini.

Aasiasta peräisin olevalla ainutlaatuisella ja kallisarvoisella kameliaöljyllä on tehokas hoitava vaikutus. Grand Rouge -huulipunassa se tasoittaa, silottaa ja kaunistaa huulia.

Käyttöohje:
Punaa ensin ylähuulen amorinkaari ja sitten suupielistä ylöspäin kohti huulten keskiosaa. Punaa alahuuli samalla tavalla. Huulistasi tulee kauniin sileät, ja ne saavat pitkään kestävän värin.
Max Herlant, Yves Rocher -meikkiasiantuntija:
Oikea väri löytyy jokaiselle! Vaalealle iholle sopivia sävyjä ovat esimerkiksi Rose Pétillant ja Rouge Gourmand, jotka korostavat ihon omaa heleyttä. Päivettyneemmille kasvoille sopivat korallinsävyiset huulipunat, jotka tuovat esiin ihon lämpöisyyden.
picto--34%
9,90€ Normaalihinta
14,90€
image-W01961
picto-88025
12. Rose éclatant
Til.nro: 88025
:
Varastossa
Puikko: 3,7 g hinta 1 kg:  2 675,68€

sinun etusi  • Ilman toimituskuluja, kun tilauksesi ylittää 17€
  • 100% tyytyväisyys tai rahat takaisin
  • Aina parhaat erikoistarjoukset
  • Turvallinen maksu