Päivävoide
Zoomaa tuotetta
sav
INNOVAATIO – KAUNEUTTA KASVEISTA
KASVIPOHJAINEN MAHLA SITOO IHOON KOSTEUTTA
Vaahteranmahlalla ja sinisellä agavella on todettu kyky sitoa kosteutta, ja siksi Yves Rocher´n tutkijat ovat valinneet ne ainesosiksi Hydra Végétal -ihonhoitosarjaan. Yhdessä patentoidun kasvipohjaisen betaiinin kanssa ne sitovat ihoon suuren määrän kosteutta, jolloin ihon kosteuspitoisuus pysyy korkeana pitkään (in vitro -testit). Iho saa tehokasta syväkosteutusta aina helposti kuivuvia kerroksia myöten*. Ihanteellinen kosteustasapaino tekee ihosta täyteläisemmän tuntuisen ja säteilevän kauniin.


*In vivo -testit Raman-spektroskopia-menetelmällä

"Vaahteranmahlalla on kyky sitoa kosteutta kaikkiin ihokerroksiin. Käyttämämme mahla on otettu talteen luonnollisella menetelmällä."Xavier Ormancey, Yves Rocher´n tutkimus- ja tuotekehittelyjohtaja.Päivä- ja yövoide

Nyt 9,90. Normaalihinta 21,90

Täytä ihosi kosteusvarastot kevyellä geelivoiteella, joka sopii erityisesti normaalille tai rasvoittuvalle iholle. Peräti 24 tunnin ajan ihosi saa jatkuvaa kosteutusta. Ihosi on silminnähden täyteläisempi, ja sen raikas kuulaus palautuu. Voide sisältää kosteutta verrattoman tehokkaasti sitovia vaahteranmahlaa ja sinistä agavea.

Kasvipohjaisia ainesosia: vaahteranmahlauute, luonnonmukainen agavenmahla, betaiini ja luonnonmukainen taikapähkinäuute.

21,90€
image-A30977

Til.nro: A30977

Purkki: 50 ml hinta 1 l:  438,00€

Tuote on väliaikaisesti loppu

sinun etusi  • Ilman toimituskuluja, kun tilauksesi ylittää 17€
  • 100% tyytyväisyys tai rahat takaisin
  • Aina parhaat erikoistarjoukset
  • Turvallinen maksu