La Gacilly

Yves Rocher'n tarina nivoutuu kylän tarinaan. Tänään La Gacilly on elävä, tapahtumien täyttämä kylä, joka on löytänyt tasapainon teollisuuden, käsityön ja luonnon välillä. Joka vuosi La Gacillyssa käy tuhansia vierailijoita.

Virtuaalikierros
La Gacillyssa:

Aloita kierros

Yves Rocher valmisti ensimmäiset kasveihin perustuvat kauneustuotteensa vuonna 1959 La Gacillyssa Bretagnessa.
Yves Rocher sekoitti käsin ensimmäiset mukulaleinikkiä sisältävät voiteensa kotitalonsa ullakolla.
Végétarium on Yves Rocher'n elämyskeskus, jossa on erityinen osasto uutuuksille, myymälä sekä Végétarium Café.
Kasvitieteellinen puutarha on kasvien tunnistamis-, tutkimus- ja suojelukeskus, jossa on yli 1 000 kasvilajia. Puutarhassa kasvaa mm. ainutlaatuinen kokoelma maruna- ja salvialajikkeita.
Vuodesta 1972 taiteilijat ja käsityöläiset tuovat väriä ja vilskettä La Gacillyn keskustaan, jonka kaduilla he esittelevät töitään.
Kesäkuusta syyskuuhun La Gacilly isännöi festivaalia Luonto & Ihminen, yhtä maailman kauneimmista ulkoilma-valokuvanäyttelyistä.
Yves Rocher’lla on 55 hehtaarin luonnonmukaisia viljelmiä, joilta saamme kolmasosan tarvitsemistamme kasveista.
Bretagnessa sijaitsevat tehtaat valmistavat ja toimittavat yli 300 miljoonaa tuotetta vuodessa ja tarjoavat suorasti ja epäsuorasti yli 10 000 työpaikkaa La Gacillyssa ja sen lähiympäristössä.
Vuonna 2009 perustettu Yves Rocher'n ekologinen kylpylähotelli La Grée des Landes yhdistää ekologisen elämäntavan rentoutumiseen ja nautintoihin.

Plant for the Planet

Nyt jo
Puuta istutettu