Kauneutta kasveista vuodesta 1959® on tutkimusta ja innovaatioita

Yves Rocher'lla tutkimukset tehdään omissa laboratorioissa, mikä ei ole kovinkaan tavallista kosmetiikka-alalla. Tutkimuskeskuksemme ainoa tavoite on kehittää kauneutta kasveista. Monien eri alojen asiantuntijat (mm. kasvitieteilijät, fytokemistit ja dermatologit) muodostavat yhteensä 20 tutkijatiimiä, jotka uurastavat löytääkseen kasveista parhaat tehoaineet, ihanteellisimmat koostumukset, kauneimmat värit ja kiehtovimmat tuoksut kauneustuotteisiimme. Kasvien tunteminen, niiden ominaisuuksien löytäminen, kyky luoda niistä tuotteita ja samalla kehittää tietämystä ihosta – nämä neljä tehtävää ovat Yves Rocher'n tutkimustyön kivijalka. Mutta se ei vielä riitä: me myös valmistamme suurimman osan tuotteistamme omissa tehtaissamme. Näin pystymme valvomaan tuotantoprosessimme jokaista vaihetta, raaka-aineista valmiisiin tuotteisiin.

Koska viljelemme kasvit luonnonmukaisesti La Gacillyn pelloillamme, valmistamme ne Bretagnen tehtaissamme ja huolehdimme itse myös kuljetuksista, voimme taata, että tuotteemme ovat tehokkaita, turvallisia ja mahdollisimman laadukkaita.

 • Luomuviljeltyä kamomillaa Yves Rocher'n pellolla La Gacillyssa

  Yves Rocher'n tutkijoilla on laaja kasvimaailman tuntemus. Sitä tarvitaan sekä luonnon antimien hyödyntämiseen että luonnon suojelemiseen. Kasvitieteilijämme ja biologimme matkustavat jatkuvasti ympäri maailmaa etsimässä uusia kasviainesosia ja ottavat työssään huomioon myös ympäristövaikutukset.

  Yves Rocher'n laatimat kasvien käyttöä koskevat säännöt ovat ankarat, ja niitä on myös yhteistyökumppanien noudatettava. Suojelemme uhanalaisia kasveja, suosimme viljeltyjä kasveja, ja luonnonvaraisista kasveista käytämme vain uusiutuvia osia. Geenimuunneltujen organismien käyttö on ankarasti kielletty. Kehitämme luonnonmukaisia viljelymenetelmiä ja noudatamme YK:n kestävän kehityksen tavoitteita.

  Vuonna 1977 perustettu La Gacillyn kasvitieteellinen puutarha on kokonaan omistettu yli 1 000 kasvilajin tunnistamiseen, tutkimiseen ja suojeluun. Tämä ainutlaatuinen puutarha sijaitsee keskellä 55 hehtaarin laajuisia luomupeltoja, joilla kukkivat tuotteissamme käytettävät kasvit, mm. arnikki, kehäkukka, krassi ja ruiskaunokki.

 • Koeputkiviljelmät Yves Rocher'n laboratoriossa

  Yves Rocher'n tutkijat analysoivat tarkoin kasvien ainutlaatuista sopeutumiskykyä. Kasvit kehittävät uskomattomia keinoja, joilla ne taistelevat olemassaolonsa puolesta vihollisiaan vastaan. Kasvien biologisia ominaisuuksia tutkimalla voidaan löytää uusia ainesosia kauneudenhoitoon.

  Laboratoriossa fytokemistit etsivät molekyylejä, joiden ominaisuudet parhaiten sopivat kauneudenhoitoon. He kehittävät myös uusia tekniikoita, joilla kasvien tehoaineet saataisiin parhaiten talteen ja joilla löydettäisiin ihanteellisimmat koostumukset ja raaka-ainepitoisuudet yhä tehokkaampiin kauneustuotteisiin.

  Joka vuosi Yves Rocher'n tutkijat kehittävät tehoaineista uusia, ainutlaatuisia koostumuksia ja suosivat työssään luonnollisia, ympäristön huomioon ottavia uuttamismenetelmiä.

 • Kasviainesosia sekoitetaan

  Kasvimaailman voimaa tuotteisiin Yves Rocher'n tutkijat saavat nyt jo yli 1100 kauneudenhoitoon parhaiten soveltuvasta ainesosasta. Luonnolliset kasvipohjaiset ainesosat ovat aina etusijalla, ja kaikkien ainesosien on oltava ehdottoman tehokkaita, turvallisia ja hellävaraisia. Jokaisessa tuotantovaiheessa tuotteet testataan mikrobiologisesti. Näin varmistetaan niiden korkea laatu ja käyttöturvallisuus. Kaikki tuotteemme valmistetaan kontrolloidusti omissa tehtaissamme.

 • Tehokkuuden ja turvallisuuden varmistaa CERCO – Pariisi

  Yves Rocher'lla asiantuntijat ovat perehtyneet sekä ihon yleisiin toimintoihin että mikroskooppisiin solu- ja molekyylitason prosesseihin. Tutkijat työskentelevät monin tavoin selvittääkseen eri ihotyyppien ja kasvien tehoaineiden yhteensopivuutta (esimerkiksi ihosoluviljelmät ja kolmiulotteiset keinoihomallit). Kasvikunta elää ja muuttuu, joten sitä on tutkittava jatkuvasti. Siksi Yves Rocher'n tutkijat testaavat tarkoin paitsi jokaisen ainesosan tehokkuuden ja turvallisuuden, myös jokaisen tuotteen. CERCO on Yves Rocher'n vuonna 1977 perustama, Ranskan terveysministeriön hyväksymä kosmetiikan tutkimus- ja koulutuskeskus, jossa sekä miehistä että naisista koostuvat ryhmät testaavat yksittäisten tuotteiden tehokkuutta ja vaikutuksia. Yves Rocher'n tuotteet ovat turvallisia ja hellävaraisia, sen ovat asiakkaat ympäri maailmaa todenneet, ja sen varmistavat yksityiskohtaiset kosmeettiset testit.

 • Tehdasalue La Gacillyssa

  Suurin osa Yves Rocher'n tuotteista valmistetaan Ranskan Bretagnessa. La Gacillyn tehdas tuottaa hygienia- ja ihonhoitotuotteita, Rieux’n tehtaassa valmistamme meikkejä ja Ploërmelin tehtaassa parfyymeja. Tuotantolaitoksilla on seuraavat sertifikaatit: laatu ISO 9001, ympäristö ISO 14001 ja turvallisuus SAS 18001. La Gacillyn ja Ploërmelin tuotantolaitosten ympäristöt ovat ainutlaatuisia, sillä ranskalainen lintujensuojelujärjestö Ligue Protectrice des Oiseaux on luokitellut ne lintujensuojelualueiksi. La Gacillyssa toimii myös logistiikkakeskus, josta toimitamme tuotteita kaikkiin myyntikanaviin ympäri maailmaa. Yves Rocher tuo kauneuden kaikkien ulottuville sekä omien myymälöidensä että internetin ja postimyynnin kautta.

Plant for the Planet

Nyt jo
Puuta istutettu