Kauneutta Kasveista

 • Lähellä ja kaukana, maapallon toisella puolella ja kotona Bretagnessa Yves Rocher'n kasvitieteilijät, agronomit ja fytokemistit tutkivat kasveja löytääkseen niistä uusia kosmeettisia ominaisuuksia, joita voitaisiin hyödyntää yhä parempien ja tehokkaampien kauneustuotteiden valmistuksessa. Tällä hetkellä tutkijoilla on käytettävissään jo tuhansia raaka-aineita. Kun maailmassa on yli 350 000 kasvia, tutkimusmatka on vasta aluillaan.
  Vie kursori kartalle, niin löydät tärkeimpien kasviemme löytöpaikat.

  Kauneutta kasveista
    
 • Kauneutta kasveista on lupaus, jonka Yves Rocher on antanut luonnolle ja tuotteitaan käyttäville naisille. Se on lupaus tarjota naisille mahdollisuus hoitaa kauneuttaan luonnon rikkauksien avulla, ja samalla aktiivisesti suojella luontoa sen monimuotoisuuden säilyttämiseksi. Tämä lupaus sitoo kaikkia Yves Rocher'n toimia.

  Madagaskarin aphloia Madagaskarin aphloia

  MITÄ PAREMMIN TUNNEMME LUONTOA, SITÄ PAREMMIN VOIMME SUOJELLA SITÄ
  Luonto on kauneuden lähde, ja sitä tulee suojella. Siksi emme vaaranna kasvin tai sen elinympäristön tulevaisuutta luonnon antimia hyödyntäessämme. Teemme perusteellisia tutkimuksia kasvupaikoilla, ja koko prosessin alusta loppuun noudatamme laatimiamme kasviainesosien käyttöä koskevia sääntöjä. Käytämme vain kasveja, jotka täyttävät sääntöjen määrittelemät kriteerit.

  LUONNON MONIMUOTOISUUDESTA HYÖTYVÄT KAIKKI
  Yves Rocher tekee monin tavoin työtä ympäristön hyväksi. Toimintaamme ohjaavat myös YK:n kolme kestävän kehityksen tavoitetta: luonnon monimuotoisuuden säilyttäminen, luonnon vastuullinen hyödyntäminen ja luonnon resurssien käytöstä saavutettujen voittojen oikeudenmukainen jakaminen. Esimerkiksi Madagaskarin aphloia-projektissa teemme yhteistyötä sekä asukkaiden että riippumattomien kansalaisjärjestöjen kanssa. Yves Rocher'lla on tärkeä rooli paikallisen talouden ja teknologian kehittämisessä sekä Madagaskarin metsien suojelemisessa.

Plant for the Planet

Nyt jo
Puuta istutettu